måndag 2 juli 2012

Vaxholm!

Efter att jobbat 9 dagar på raken var jag rejält sliten på fredagen och lyckade få gå tidigare... Dock visade detsig att slitenheten inte hade ngt med många arbetsdagar på raken att göra utan att det var en magsjuka som var på G att bryta ut =(
Men, men jag överlevde magsjukan i husvagnen trots allt! Och man säger ju... Man skall prova allt minst en gång innan man dör, nu kan jag stryka magsjuka i husvagn på den listan ;-)

Var iallfall ute i vaxholm i helgen med tattartermosen och hade det riktigt mysigt och trevligt om man bortser från fredag em, kväll och delar av natten ;-)


Efter vi varit iväg inne i stan p lördagen där jag vårdade magen med en gigantisk gammaldags våffla passade jag på att sammla krafterna lite på bryggan.


Jag busade även lite med hundarna medans Henke tog en öl, jag skippade dock alkoholen på bryggan...


Bästa Caroline och Adam kom ut på kvällen och vi grillade och åt gott och umgicks och hade det riktigt trevligt på kvällen (Fördelen att campa nära hemmet)


Jag och Caroline


Blev även lite jatzzy spelande på kvällen, och lite gott att dricka och mumsa ostbågar.



Mysiga mornar i tattarholken....

Nu blir det inga mera trippar innan vi beger oss ut på semestern och då kuskar vi runt i 3 veckor istället för bara 2 dygn på liten camping där X antal timmar gick åt att utforska servicebyggnades samtliga toaletter =/

1 kommentar:

Ann-Margret o Vinja sa...

Oj då, att vara magsjuk i husvagnen låter verkligen inge vidare :(

Ser verkligen mysigt ut med lite grillande med kompisarna.

Hoppas att allt är bra med er och din magsjuka gått över.
Kram