söndag 18 december 2011

Gjort egen hundleksak!


Klippte isär en gammal fleecefilt och flätade ihopp den till en lång leksak den blev lite mera än en meter och den fick en riktigt bra grovlek!

Hundarna verkligen älskar att ha dragkamp i den, den är riktigt bitvänlig och kampvänlig dessutom så släpper den inga trådar ifrån den, kommer fläta ihopp flera kamptrasor av fleeceplädar i mindre storlekar också!

Spårade på golfbanan i fredags, Henke la ett spår på 1400 meter till mig och Nelly första delen av spåret jobbade hon rätt dåligt kändes mera som promenad än spår, men jag hängde på endå och hon höll sig enligt Henke i spåret hela tiden, efter första apporten så pang ner med nosen i underlaget och på med musklerna.
spårets underlag ser ni ovan, kortkort gräs och dessutom var spåret blött då vi la ut det och när vi tog det var det fruset så det blev lite klurigt.
Dessutom var det ljust då vi la spåret, men spåren togs i mörker.

Leffe fick storhetsvansinne  igår em och visste inte vad han skulle leka med och garderade upp sig med 4 st leksaker, dock syns bara 3 leksaker på bilden, den 4:e ligger plutten på!

Igår penslade jag ischokladformar medans henrik lagade middagen, 25 st formar penslades 3 omgångar för att det skall bli täckande!
Sedan skall det idag kokas saffranskola och fylla pralinerna med, och så skall det smältas  mera choklad så att pralinerna får ett lock också, lite pillrigt med det blir iallfall djäkligt gott och det är ju huvudsaken =)

3 kommentarer:

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad bra att kunna tillverka bra egna leksaker :)
Vad duktig du är som bakar en massa julgott, kan tänka mig att det blir super gott :)

Tråkigt med allt slask ute, hade varit bra mycke bättre om det hade frysit på först innan snön kom.

Duktiga ni är som tränar så flitigt.

Ha en bra 4:e advent :)
Kram

Ann-Margret o Vinja sa...

Jag och Vinja tassar bara in för att önska er en Riktigt God Jul

Ellinor & Kosmos sa...

Smart att göra en egen leksak! Får lust att göra en sån på direkten!

kosmosen.blogg.se