torsdag 12 maj 2011

Kunde inte låta bli!

Idag då jag var ute på en liten promenad med Nelly kunde jag inte låta bli, jag band Nelly utanför hage och gick in och klabbade lammen...
Dessutom upp med mobilen och tog denna bilden, lamm och får är ju faktiskt rätt söta och man går förbi hagarna istortsett varje promenad vilket faktiskt är rätt rogivande och mysigt!

Funderar på att handla lite på ICA supermarket i morgon, vi har ju det i väsby, jag menar om då Henke jobbar kan det vara nice med att ha ett par extra hemma ;-)
och när det dessutom är rea på dom så är det ju inte fy skam... Men man kanske skall undra lite om kvalitén dom kanske har köpt in ett gammalt restparti av ratade saker...

men man kanske endå skall bege sig ner till ICA och klämma och känna och se kvalitén på dessa varianter!



Tyvärr gick inte "våran" husvagn igenom fuktbesiktningen :-( Visst att gammla vagnar kan ha fukt då är det täta som gäller och sedan låta vagnen torka upp nu under sommaren, men denna hade 3 fuktanmärkningar och dessutom en riktigt stor vattenskada i hela fronten, det var tom murket framme i fronten :-(

Dragkrok kommer iallfall att monteras på måndag, vi gör det nere i Hjo där skall dom ha 4 100 kr för det medans det var betydligt mycket dyrare här i stockholm!

bla volvo - 5 445 kr, OKQ8 - 5 745 kr och Meconomen skulle ha hela 6 100 kr!

2 kommentarer:

Jeppsson sa...

Men liksom... vårkukar? Man fattar ju inte ens vad det ska vara egentligen?

Monica sa...

Här hittade dom allt möjligt och lite till, 14.700 stannade det på ;-((((((((((( Det är ett par saker till som bör åtgärdas men det tar vi nästa gång.
Hu vilka otäcka saker dom säljer på ICA tur man aldrig handlar
där;-)))))
Ja visst är lammen o fåren söta, synd bara att dom skiter så mycket. Här har dom nog lagt ner verksamheten pga vargen, dom orkar inte stängsla in ordentligt.