onsdag 14 mars 2012

Spår!

igår då jag kom hem så in med varorna i kylen och ut med Nelly, det var ett helt underbart vårväder ute runt 10 grader men blåste storm.
Då jag klev ut genom ytterdörren drog jag på GPS:en i telefonen den har en felmarginal på 5-10 meter jag slog sedan av GPS:en då jag kom hem efter turen.

Jag gick ner mot marabou och band uppNelly och trampade ut ett spår till henne, sedan vallade jag en uppletanderuta som gick jämte väsbyån.
Vet inte hur det är med hennes hörsel eller orddiskriminering men i vilket fall tolkade hon "leta" som "varsågod, bada"!

Medans vi körde uppletande så kom en volvokombi och parkerade vid spåret och släpte ut 2 hundar som fick rasta sig över stora delar av spåret, medans ägaren gick och babbla i telefon och plocka hundskit.
Senare kom det en joggare och sprang över spåret och jag tänkte att detta blir nog ett riktigt svårt spår för Nelly, för utöver den "vallningen" rände det ett par harar där.

Efter 55 minuter gick vi och tog spåret, hade ju fortfarande inte stängt av min GPS!

Rätt kul att se, iom att det är jag som har GPS:en på mig och då man sedan går spåret ca 10 meter bakom hunden och inte går helt rätt i vinklar och så eller hela vägen ut i spetsvinklarna och dessutom så har den ju en felmarginal också.
Men det ser ju trevligt ut på GPS kartan iallfall =)

Igårkväll var nog Nelly lite sliten, spåra i full storm inkl uppletande och dessutom fick vi utöver det ihopp 9 km promenader!

Så igårkväll då jag släckte lampan låg hon totalt utslagen och snarkade himmla gott!

2 kommentarer:

Ann-Margret o Vinja sa...

Vilket krånglingt spår ni haft då med en massa kringelkrokar.

Nej med så billigt pris kunde man ju bara inte låta bli att köpa på sig. Hade jag vetat att det funnits plats för mera i förrådet så hade jag nog köpt lite till ;) Men hu vad det var segt att bära allt uppför trapporna....Blev ett väldans spring.
Men jag fick ju iaf ihop 35 säcker och det blev lite drygt 100 kg :)

Är allt bra med dig föresten efter din operation i foten?

Kram

Ann-Margret o Vinja sa...

Låter skönt att det går åt rätt håll :) Speciellt nu när det börjar bli så fina dagar att vara ute.

Jo nog hade det varit bra att köpa ännu mera, men det var inte tomt på foder hemma heller. Fanns tror jag 6st 15 kg säckar som jag fyndat tidigare ;) Så nu är det nog så helt klart att jag har alldeles för lite hundar om man ska se till hur mycke foder jag har ;)

Kram