tisdag 28 juni 2011

Lite spårbilder!

Från det hårda spret jag körde i förrgår!


spåret började på ett garagetak och sedan ner 4 st halvplan där de 2 sista planen var halv om halvt inomhus, för att komma ut på marken blev det att hoppa ut/upp för garaget liggerca 1 meter under marknivå.

Efter garaget blev det lite asfaltsväg att spåra på innan vi kom till en liten plätt av gräsmatta som var torr och kortklippt!

Sedan blev det övergång av en gång/cykelväg innan det blev spår på betong på bilden ser ni hur Nelly har påbörjat sin 3:e vinkel på betongen men vanligtvis har hon inte så snygga vinklar ;-)
Hon brukar ringla in vinkeln i 8 av 10 ggr!

Efter betongen blev det vanlig asfaltsparkering som...

Innan vi korsade en liten väg och in i en park, total längd på spåret blev 850 meter och mitt lilla hjärta jobbade på tappert genom hela spåret, visst dök vi på våra svårigheter och trött blev hon i slutet av asfaltsparkeringen men det löstes upp då hon kom in i parken och det blev mera lättspårat igen <3

3 kommentarer:

Monica sa...

Hittade hon något godis på
vägen;-)))))duktig tjej som klarade hela spåret.

Ja ringer dom och ska ha mer betalt vet jag inte vad jag gör, man trodde ju att den skulle rulla nu men den är värre än någonsin det enda som hänt är att varningslampan slocknat.
Ha det bra i hettan

Jeppsson sa...

Åh vilken duktig liten Nelly Nos!

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad ni är duktiga som orkar träna i denna värme. Här blir det inte mycke träning alls när det är så hett :( Hade över 36 grader i solen idag på em, inte skönt alls :(

När du lägger dina asfalts spår, gör du det jätte tidigt på morgonen innan det klampat runt en massa folk? För mitt på dan när det gått en massa folk kan väl inte funka så bra?