fredag 3 juni 2011

Mobilbloggar!

Henkes Tävling i onsdag gick hyggligt bra, han fick en 0:a på uppletandet och ett skyddsmoment men en 10:a på patrullstigen :-)
Lydnaden var helt ok, i skyddet så var Leffe lite het och därmed ostyrig och så fick han för sig att utöver vara lite oren göra en dumhet :-/ men gå in i Henkes blogg somfinns i listan till höger för att se poängen och komentarer!
Var en kul dag på klubben och se alla duktiga hundar som var med, kollade och filmade allas skydd så ägarna blir nog glada av att få se sina 4-benta på film sedan <3

Första bilden visar vart vi spårade igår, Nelly fick ett 700 meter långt spår med 4 apporter, en kattmatsburk och sedan en boll som slut!
Nelly spårade riktigt fint efter ett litet snurrigt upptag men hon tog iallafall framspår :-)

Ca 100 meter från slutet släppte jag en boll så även Svinto skulle få spåra (Bonzo fick ta Leffes spår)
Jäklar vad fint Svinto spårade :-O rejält drag i linan och sedan gick han som på räls inget snurr i vinkel eller så utan han bara tuffade på :-)
Klockrena vinklar och inget tapp öht!

I husvagnen trivs vi himmla bra, och flocken sköter sig fint då dom ligger uppbundna :-)
Dock skall vi köpa ett vattengevär för att finputsa dom lite så det blir perfekt ;-)

2 kommentarer:

Monica sa...

Tjabba campingnördar hihi ser riktigt härligt ut, var är alla människor??
Duktiga var ni också som klarade att sätta upp förtältet utan boxhandskar;-))Det är väl ingen som försöker terra er med Gänget liggande utanför, det kan ju vara en fördel.
Ha en skön helg;-)))))

Jeppsson sa...

Man får väl säga grattis till Henke då, att det ändå gick bra på det stora hela. Vattengevär, är det belöning eller bestraffning det? ;-) Tänker på Luss lilla staffe Chilli som älskar att bli sprutad på med vattenpistol.