lördag 14 augusti 2010

Underbart väder!

Sommaren är tillbaka men i dagsläget är det faktiskt lite för kvalmigt för att det skall vara skönt!
Hundarna tog lite stryk av den fuktiga värmen idag, så ikväll då det är svalare skall Nelly få en cykeltur så hon får röra rejält på dököttet tänkte passa på att lämna in filmerna som egentligen skall lämnas in i morgon.

Tanken var att tagit promenaden på morgonen med filmerna men värmen och min mage satte stopp för det, jag hade nämligen tänkt att gå in på Hööks för att köpa en ridpiska för att ha då jag jobbar med bakdelskontrollen på Nelly, får vänta tills måndag med att köpa en piska!



Nelly ser verkligen elak ut då hon skäller, undrar varför hon lägger sig i den attityden vid skall, rynkar näsan och blottar tandköttet! Men det är väl som man säger, tomma tunnor skrammlar mest ;-)

Vidare undrar jag hur man tänker om man sitter på ett hundforum och ser dom andra medlemarna som objekt att reta upp, förlöjligare tjocka och dom som är sjuka!

Men sedan sitter han på ett annat hundforum och håller en annan attityd, undrar om det beror på att där finns hans uppfödare av hans yngsta tik, och en hel del bra hundförare!
På ena forumet svarar han på ett sätt som får folk ledsna, medans på det andra forumet svarar han sakligt!

Antagligen mår inte han så himmla bra i kolan, och har en så pass dålig självbild att han måste hävda sig själv genom att sparka på dom svagare, och att därför väljer att hålla en annan profil på det seriösare forumet stärker min teori om en mkt dålig självbild, så jag kan inte bli upprörd eller arg på honom, tycker faktisk rätt synd om honom för i grund och botten kan han inte må bra, för ingen frisk och sund människa beter sig väl så?

1 kommentar:

Johanna sa...

Han verkar vara bannad nu iaf..