torsdag 15 april 2010

Forsmark!

Henke har varit i forsmark ett par dagar på läger och idag kommer han hem, och han är rätt saknad så det skall bli skönt att få hem honom och förhoppningsvis en jättetrött Leffe!

Henrik är riktigt nöjd med Leffe, han har en riktigt riktigt bra nos och han kan att använda den dom har kört en hel del inomhussök och utomhussök i miljö, tex igårkväll så skulle Leffe få 2 figuranter inomhus, Henke kliver in i lokalen och stannar direkt innanför dörren för att Leffe skall landa lite, nosen kopplas på direkt och Leffe drar direkt mot en vägg vid dörren där en pressening sitter uppsatt och där bakom står första figuranten gömd.
Efter lite lek går dom vidare efter figurant nr 2 och den plockar Leffe direkt!

Samma sak på utomhussöket plockade han en figurant direkt som satt riktigt svårt gömd i en silo/rör aktig sak!

Även lydnaden verkar ha gått riktigt bra, Leffe har en riktigt bra sinnesstämmning/attityd och är fullt fokuserad på Henke och går riktigt bra!

Så detta blir nog riktigt, riktigt bra i slutändan, nu skall jag hälla i mig ännu mera kaffe och se om jag kanske piggnar till sovit katastrofdåligt och klev upp strax efter klockan 6 så idag känns det som om jag behöver en mkt lång startsträcka för att bli människa!

Inga kommentarer: