lördag 25 september 2010

Tävlingshelg!

dag springer henke lidingöloppet men tyvärr kommer han nog inte sätta något nytt personbästa idag, nog tveksamt om han går under 2.15 och får den eftertraktade silvermedaljen!
Efter självskyddet i onsags så fick han ont i rygg, sida axel och skuldra så han känner av det då han andas djupt, och dessutom känningar bak i låret!

Imorgon skall han och Leffe debutera i appellen Henke har ju bara tävlat 5 ggr innan med hund och det var för att ta LPI med Bonzo.
Så han har inte tävlat med hund på typ 8-9 år så man får se hur hans tävlingsnerver fixar det!



Igår efter att vi hämtat ut nummerlappen inför dagens tävling så blev det en tur till mediamarkt där vi köpte en ny kyl/frys samt en spis!
Lite mera än halva priset på spisen var det och ett par tusenlappar billigare var kyl/frysen!
Liksom lika bra att köpa nytt då man kan fynda ordentligt än att vänta tills nuvarande vitvaror går sönder för nuvarande vitvaror har väl 15-20 år på nacken och medans det var hyresrätter så var väsbyhem ute med servicekillar och lagade våran spis vid 2 olika tillfällen!
Dessutom lär våran el räkning påverkas possetivt av nya vitvaror för man vet ju hur mycket mera energisnåla nya grejer är, både spisen och kylskåpet har energiklass A!

Som ni ser på bilden ovan shopade vi även DVD boxen med samtliga avsnitt av Solsidan säsong 1.
Jag verkligen älskar den komediserien, och längtar tills dom börjar visa säsong 2 nu i höst :-)

Inga kommentarer: