måndag 23 maj 2011

Hemma igen!


Vi har fixat massor med husvagnen, men nu skall allt husgeråd och sängkläder vara på plats, vi har fixat toan med medel och vi har klorerat ur vattentanken!
Vi har även handlat bäddmadrasser till sängarna och nya mattor och dukar m.m tillbehör!

Här har vi provat att sätta upp förtältet och tro det eller ej, vi blev inte ett dugg osams ;-)


Rakt fram ser ni sängarna som är iordningsbäddade så det är bara att krypa ner i dom då vi skall ut och campa, till höger i bilden ser ni platsen för TV:n
Nya mattan ligger på och gjorde hela vagnen mera ljus och ombonad.

Vi har en kruka till blomman men den är redan nerpackad och duken är numera struken och undanlaggd så det kommer bli fint och mysigt då vi kommer ut på camping!

I lördags åkte Henrik och hans föräldrar ner till Göteborg för varvet, Henke har ju inte alls tränat på så bra som han gjort innan hjärtmuskelinflamationen han fick i våras förra året.
Men han fixade sitt mål om att komma in under 1:20 han landade på 1:19:29 och det gav honom en placering om 130 av 30 000 killar som sprang, i sin åldersklass (Veteran) kom han på 25:e plats!
Bästa Svensk kom på plats 27 och det var roligt nog en klubbkamrat till Henrik, så nästa lopp han springer blir nog Trosa stadslopp skulle jag tro om han inte kommer köra en 10 000 meterstävling (Det är en mil på bana)

Inga kommentarer: