söndag 29 maj 2011

Grått, regn och kallt!

Och jag hoppas SMHI står fast vid sin prognos att det from i morgon kommer bli bättre väder, med strålande sol och behagligare temperaturer vore himmla trevligt.

Igår fick hela flocken en hundbakelse, en varsin burk paté med vispgrädde på, de 4-benta killarna njöt i sig "bakelsen" då det var stora burkar varje hund fick, men på ngt vänster lyckades såklart Nelly som fick sin bakelse sisst bli klar först innan de andra hundarna ens slickat i sig grädden hade Nelly lyckats att svälja hela skiten :-/

Klockan 18 kom mamma, pappa och Bosse över på tårta och fira Bonzo, pappa hade med sig ett glatt humör och mamma och Bosse kom med 1 kg morötter och 4 tuggringar.

Efter fikan blev det tur ut på terassen på baksidan där pappa och mamma dividerade inglasning, vi kom iallfall fram till att pappa skall vänta med att kasta ut glasrutorna till försäljning för pappa skall om vi får igenom bygglovet bygga in våran terass, vore ju inte helt fel att få en pensionärskuvös på baksidan, för är det väldigt varmt kan vi faktiskt endå sitta på grogghyllan på framsidan och njuta.

Så idag skall fönster mätas och sedan skall jag rita och skriva ihopp en ny bygglovsansökan för att bygga om våran terass :-)

Så håll tummarna.

1 kommentar:

Monica sa...

Såg dom på Fb dom såg riktigt smaskiga ut.
Klart vi håller tummarna;-)))

Jag har sett dom på bild
Rialamaffian och till och med utseendet skvallrar om begåvningsreserv;-)))))
Ja i vissa områden skulle det nog bedrivas skyggsjakt;-))))