måndag 7 juni 2010

Odrägligt!

Börjar bli riktigt less på vattenarbetet nu för snart i en månads tid har vi saknat vatten hela förmiddagarna och gissa hur ofta och mkt vatten man behöver!
spola i toaletten, tvätta sig fixa mat och massor av andra saker blir helt omöjligt att göra fast man bunkrar hur mycket vatten som helst.
Arbetet började den 10 maj och kommer vara klar nu den 10 juni men det är ändå riktigt drygt med detta förbaskade vattenarbete :-(

Idag kliver Henke på en passvända om 4 nätter och han inledde dagen med att ta Leffe och åka ut på jobbets hundträning mellan klockan 8-12.
Det börjar ta sig för Leffe han är ju så duktig Henkes nya lilla kollega!

På fredag kväll flyttar jag och Nelly upp i gästrummet för då är hon på löpdag nr 13 och då blir det dags att dela på dom, hon kommer ju in i höglöpet sent i löpet men endå håller man ju så klart stenkoll på hundarna och läser av intresset mellan hundarna, men en då länge så är grabbarna totalt ointresserade av Nelly.
Tycker uppriktigt sakt synd om dom som har hanhundar så blir helt galen av hormoner så fort en hund löper oavsett vart i löpet hunden befinner sig.
Mina hanar blir bara till sig helt och hållet vid höglöpet som tack och lov bara varar i 3 dagar!

Inga kommentarer: