fredag 8 oktober 2010

Fäller som en tok!

Bara man tittar på Nelly så raser det drivor av päls från henne, tar man tag i henne så har man hela handen full av päls och ruskar hon på sig står det en moln av päls om henne!
Kör igenom henne med furminator dagligen, men jag upplever det som om den tar ytterst lite av täckhåren och just nu är det dom som ryker på henne, har aldrig varit med om en hund som fäller ur så totalt inför varje löp!
Hon går från hyggligt pälsad till att ha lika mkt/lång päls som typ en dobberman eller malle.
Misstänker skarpt att hennes löp bara är dagar bort med tanke på hur tråkig och ful hon är i pälsen just nu!
Men trots det är hon världens vackraste hund!



Bilden är tagen i sommras vid Hammarö bhk i karlstad!

För tillfället har vi världens tråkigaste väder, grått blåsigt och regnigt men enligt prognoserna skall det bli fint till helgen, får hoppas på det så man kan fota lite fina höstbilder!

Vidare så höll hundarna på att klippa en katt då jag skulle ut i morse eller snarare Svinto och Nelly, bonzo kom på efterkälke och sprang in och la sig under köksbordet då jag vrålade NEEEEEEEEEEJ!!!!
Katten låg på en kartong som vi har precis utanför ytterdörren, tack och lov var katten snabbare till staketet på terassen än vad hundarna var.
Ibland blir jag liksom rätt less på att ha katter precis inpå sig då man skall gå ut genom ytterdörren...

Längtar lite till på tisdag, då hämtar vi hem våra nya sängar, vi tillbringade en heldag i sängen i tisdags, eller i div olika sängar och djäklar vad omständigt det är att hitta en skön säng!
Det blev följande säng, snygg var den också som bonus så det blir bara ben på sängen och ingen stomme. Dessutom är det 2 dm bredare än våran gammla säng så nu kan man vräka sig ordentligt på nätterna (Om nu inte både Nelly och Leffe bestämmer sig för att sova i sängen samtidigt från det att vi släcker lampan, för i så fall blir den nya sängen mindre än den gammla :-/)

Inga kommentarer: