torsdag 17 mars 2011

Hipp, hipp hurra!!! Svinto 11 år idag!


Älskade underbara Svinto blir 11 år idag, känns som igår som vi var nere i strängnäs och hämtade denna söta lilla toffsuggla som släpande med sig hela högdalstoppen in efter en ölkväll där en varm och skön vårnatt med utsikt över hela stockholm!
Finaste Svinto som gått i tjänst som väktarhund i 8½ år trots att han hade ett gravt ED fel! Men vi har vårdat honom bra, haft honom bra musklad och hållit honom igång hela livet vilket är bra för en hund med ledfel, finns dock vissa saker man undvikit med honom, tex alltid bromsat honom då han hoppat ut ur bilen!

Så idag skall det firas med märgben här hemma för dom söta små liven!

4 kommentarer:

Monica sa...

Vilken läckerbit;-)
GRATTIS på 11-årsdagen Svinto önskar
Argos,Kajsa,Ebba o Signe med tvåbeningar.
Ja mycket kan man göra för att dom ska hålla, tyvärr är det inte alla som fattar det. Muskler är ju a och o vid ledfel, bägge era gamlingar är ju fina i kroppen.
Ha en bra dag;-)

Monica sa...

Precis ett hyggligt Svenssonliv låter betydligt bättre.
När jag har läst om det har det varit att man inte kan glassa på klubben längre med hunden för den klarar inte att hoppa och gå på stegar.
Klarar Nellan ett hyggligt Svenssonliv gör alla hundar det ASG, beror nog mest på ägaren härligt med folk som har en sund
uppfattning;-)

Anonym sa...

Grattis på 11 års dagen önskar flocken Manhof.Vilken härlig bild :)

Ann-Margret o Vinja sa...

Ett försenat GRATTIS till Svinto :) Har för mig jag skrev nått igår men det måste hänt nått när jag skickade det :(

Här ni också fått en massa lappmögel hos er :( Här har det kommit en massa idag :( Verkligen tur vi han med att spåra igår :)

Ha en bra lördag :)