torsdag 14 april 2011

En dag i taget!

Hittade en knöl i en juver på Nelly igårkväll, kastade mig på telefonen och ringde våran veterinär som bokade in oss tills i morgon för att operera bort knölen och skicka den på analys.
Är det elakartat som kommer vi låta att operera bort hela juverraden med tanke på att Nelly är i mycket god fysisk form, knölen har upptäckts extremt tidigt då jag på regelbunden basis visiterar samtliga hundar noggrant!
Knölen/tumören sitter i vävnaden, och är mycket, mycket liten i storlek ungefär som en fästing som precis satt sig, den får en ärta att verkar riktigt stor.

Men jag tänker försöka att låta bli att tänka negativa tankar, utan ta en dag i taget först skall knölen opereras bort och sedan invänta labsvaret och sedan får jag reagera med panik eller glädje.

För i 50% av fallen är det dock godartade förändringar =)

2 kommentarer:

Monica sa...

Hoppas du får reagera med glädje. Signes elakartade har aldrig varit runda utan lite avlånga och platta, det som är bra med dom är att dom är inkapslade och inte sprider sej.Tar inte bort juver på henne eftersom hon har dom på bägge sidor och man vet aldrig var dom poppar upp.
Här hålls tummar och tassar det vet du.
KRAM

Ann-Margret o Vinja sa...

Men usch vad tråkigt :( Hoppas verkligen det är en godartad tumör.