måndag 11 april 2011

Ny grill!

I slutet av veckan köpte vi en ny gasolgrill att ha på terassen på baksidan så man inte blir låst till kolgrillen på framsidan!
Sagt och gjort åkte vi ner till Rusta och köpte en grill och med tillbehör gick det på 648 kr!
Skiten grillade knapt köttet, provade den med kycklingfilé och fläskfilé och det var som att stå och försöka steka på lägasta värmen *grrrrrrr*

Så efter de 2 misslyckade grillningarna packade vi in skitgrillen i bilen och åkte ner till Rusta med den och reklamera grillen, vi trodde vi skulle bli tvugna att typ sälja den på blocken. Men vi fick tillbaka pengarna :-)

Så vi åkte till Coop och köpte enriktig landmann grill och jisses vad gott grillat det blev då!
Våran lilla kvartersbutik underhåller oss mellan varven med roliga skyltar, i vintras satt denna lappen i fönstret:


Och igår satt denna lappen uppsatt utanför affären, varför ange öppettider med klockslag när man kan snurra till det med datum?

Lite illa är det att dom inte förbereder kunderna ordentligt på detta det är också en servicebutik :-/

Igår em var Leffe väldigt "på" han rusade runt med en fotboll i munnen och kastade den på oss, han hoppade upp i famnen och brottades med gammlingarna och betedde sig allmänt jobbigt!
Henke tänkte att ojdå, har han fått tagit det för lugnt denna ledigheten och plocka fram gottispåsen och gick ut i hallen för att träna lite kryp med den goa lilla killen:

Nähepp, träningssugen var han inte, men kröp endå väldigt fint då Henke hjälpt honom till rätt utgångsläge.

10 minuter senare i TV-soffan var Leffe över allt och stökade så Henke gick ut med honom trots han kom in från en långrunda 2½ timma tidigare!
Det lilla djuret kissade och bajsade och var sedan lugn :-/

Väl inne tog han ett gammalt märgben och la sig och tuggade på det, så killen var helt nöjd med tillvarons stimulans denna ledighet men var dock väldigt nödig, vem vill krypa runt då man behöver gå på toa?

2 kommentarer:

Monica sa...

Vi brukar säga det att man får vad man betalar för. Vi köpte en elgrill en gång tror fan att det gått fortare att grilla i solskenet;-)
Kul lappar;-)

Viktkamp sa...

roliga lappar =)