onsdag 6 april 2011

Lokaltidningen Mitt i hemma hos pappa!

Igår efter morgonrundan gick jag över med lite mat till pappa och hjälpte honom att fylla bilen med skräp som han skulle köra till tippen.
Sedan ringde pappa upp strax efter lunch och vi småpratade lite och då berättade jag att dom hade satt upp byggnadställningar så pappa och jag tog en promenad förbi ställningsbyggarna där pappa pratade med dom!

Dom såg inga som helst problem med att resa en ställning om pappa tog av plasttaket vid sin uteplats, dom kunde resa ställningen mellan takstolarna.

Klockan 14 skulle lokaltidningen och hyresgästföreningen komma förbi pappa:


Pappa rev sin gammla uteplats 2006 och byggde samma helg upp en ny (eller påbörjade) han hade fått helt aktuella ritningar av Väsbyhem som han följde till punkt och pricka!
Han fick bygglovet beviljat och han betalade det, slutbesiktningen av arbetet blev godkänt och många fina och mysiga stunder har vi haft på pappas nya fina uteplats.



Nu skall iallfall Väsbyhem riva ALLA terasser i området för att fixa med den underhållsfria fasaden, även pappas uteplats skall rivas som i material kostade 25 000 kr pappa har dock byggt den själv då han varit i byggsvängen sedan -75!
Pappa har iof nu köpt en ny lägenhet, men pappa vill endå strida för sin rätt och för att nästa familj som flyttar in skall få njuta av pappas fina bygge <3

Väsbyhem godkänner inte ställningsbyggarnas godkännande att bygga ställningen mellan takstolarna utan tycker det skall plockas ner pappa kan bygga upp uteplatsen då det är klart, men panelen på insidan och alla bräder, det kommer bli plockepinn av hela terassen, för fasadarbetet kommer inte påbörjas förren tidigast vecka 33 och uteplatsen skall rivas/plockas ner påskveckan!

Så igår var lokalidningen och hyresgästföreningen hemma hos pappa för en lång intervju med pappa och massor av bildtagningar och genomgång av papper.
Det är liksom helt sanslöst hur väsbyhem kör över folk, pappa har bott i denna lägenheten sedan den var nybyggd -76 och vårdat både hem och trägård så himmla fint.
Hoppas verkligen pappa får rätt mot väsbyhem med hjälp av hyregästföreningen!

4 kommentarer:

Monica sa...

Ja dom är roliga när dom visar musklerna bostadsbolagen, det värsta är att dom inte tycks lyssna på någon;-(
Hoppas han vinner, det håller vi tummarna för i alla fall.
Nej den stora operationen hoppar vi över, hon skulle få sitta i bur i flera veckor. Har det sedan spridit sej som på en kompis hund blir man ju riktigt less. Den levde ett halvår till men hämtade sej aldrig efter operationen;-)
Ha en bra dag;-)

Monica sa...

Ja det är just sådant som man är rädd för, en hund med cancer läker ju väldigt dåligt också eftersom cancern tar så mycket av näringen mm.
Så det blir att ta bort dom som finns en och en vad dom än säger.

Anonym sa...

Vad ruttet av VH.Man blir så arg när man hör hur dom kör över folk. Självklart borde dom både riva och montera upp allt igen . Tur med medierna nu förtiden, dom sprider mkt bra saker som kan få stora berg att flytta på sig. lycka till och hoppas Pappsen får ha kvar sin fina veranda / S

Team AROZ sa...

Alltså...jag hatar såna här tyranner !!! Hoppas verkligen att din pappsing får rätt och ha sin jättefina veranda kvar !! Håller tummarna hårt !! Gör oxå en protestlista vetja...jag skriver absolut på !!!

Sv: Zäpo tackar så mycket :) !!