tisdag 26 april 2011

Yeeeeees!!!!

Igår klev Henke av och vi passade då på att fylla på förråden lite, gjorde sedan en supersmarrig middag med en lite starkare bönsallad dessutom gjorde jag min första tzasiki (stavningen ;-) men gud vad gott det blev!


Visst der det smarrigt ut =) (Idag blev det inte lika lyxigt, utan rotsaker i ugn och benfri fläskotlett och den sista tzasikin till det)!

Idag ringde Nellys veterinär och berättade att Nellys tumör var godartad YEEEEEEEEEEES, den var väl avgränsad och den utgick i från juvret.
Så fortsättningsvis skall jag fortsätta att gå igenom Nellys juver på regelbunden basis och dyker det upp någon mera tumör så kommer hela juverraden att tas bort direkt då, för denna typen av tumör har den tråkiga egenheten att kunna utveckla sig till aggresiv sort.

Stygnen skulle sitta i minst 10 dagar, förklarade hur fina Nellys sår såg ut, torra och väl ihopptläkta så nu på kvällen plockades hennes stygn.

Nelly har verkligen ett enormt bra läkkött så stygnen satt som berget och ny hud hade bildads över vissa av stygnen, men grannen kämpade tappert med att plocka stygnen och efter lite pillrande och bökande så var samtliga stygn borta!

Så det känns så skönt att tumören var godartad och stygnen nu är borta!

2 kommentarer:

Ann-Margret o Vinja sa...

Men vad skönt att tumören var godartad :) Hoppas hon inte får några mera knölar nu.

Ja du, den maten såg verkligen super smaskig ut :)

Monica sa...

Ja det ser onekligen gott ut;-)
HÄRLIGT hoppas hon klarar sej från fler utväxter, det är ju ingen rolig operation. Hu säger jag tror inte Signe är tuff nog att fixa en sådan + att hon är ju inte lite fladdrig.
Hon får ta dom hon hittar i morgon, dom är ju inkapslade och därmed minskar spridningsrisken.
Ha en bra dag i solen;-)