tisdag 20 september 2011

Bulgur mix!

Igår var Leffe riktigt trött efter en jobbnatt förvisso hade han en riktigt tuff ledighet innan med massor av spårträning, uppletande samt lydnad och skydd och där utöver ett och annat löppass!
När henke drog på sig träningskläderna och frågade leffe om han skulle med ut och springa så hoppa han ner från sängen och travade till korgen och rulla ihopp som en liten boll *S*


Inte är det konstigt att det är trångt i sängen hos oss nattetid? 2 schäfrar som vräker sig skammlöst i hela sängen?

Henke passade på att mysa med vildarna innan han bytte om för att åka till jobbet (Kolla in Nellys sköna stil)

Jag och Henke spelar en del Wordfreud och detta fick jag som start på en ny omgång = INTE lätt att få ut ngt på detta :-(

Vi får 1 gång i månaden hem tidningen Runner's World faktiskt en riktigt kul och intressant tidning även för en som inte springer och jag brukar faktiskt läsa denna tidningen grundligt.
Men igår såg jag att dom verkar rekomendera min typ av träningsform ;-)

Seriöst, denna bulgurmix är skitgod fungerar verkligen till allt, senaste veckan har vi gjort av med typ 2-3 paket ochjag hade köpt hem 5+5 paket!
Skall ner till coop och köpa hem 10 paket till om det finns kvar till det låga priset av 2 kr st!

Iövrigt skall Nelly få en liten längre promenad idag för att se om hon kanske blir lite mera tillfreds med livet, just nu är hon rätt olycklig och tycker livet i koppel är skittråkigt och att dessutom inte heller få gå några längre turer är pest och pina!
Hon får inte heller härja med Leffe lus inne så hon tycker nog det mesta är rätt trist just nu. men inte så himla ång tid kvar nu, om 8 dagar plockar vi stygnen!
Och såret verkar läka på himmla fint, tajta sårkanter och ingen vätska från såret och det bästa av allt är att hon verkligen är helt oberörd av ingreppet.
Imorgon är det dessutom sista dagen med smärtlindring för henne.

2 kommentarer:

Ann-Margret o Vinja sa...

Förstår du längtar tills dom kan busa igen. Tror även Nelly väntar ännu mera på den dagen :)

Har tyvärr in fb, ska ev skaffa sen. Men så länge du vet vem härjar så väntar jag.

Ha en skön dag nu. Ska bara äta frukost sen blir det en sväng innan jag börjar att jobba.

Kram

Ann-Margret o Vinja sa...

Leffe måste verkligen haft ett gäng ansträngande dagar om han inte ville med ut och springa. Era hundar verkar ju ha sån super kondis.

Det där med att vila sig i form låter ju kanon :) Tyvärr funkar det väl inte om man vilar jämnt ;)

Lycka till med att försöka hålla Nelly lugn i 8 dagar till. Hon kommer verkligen vara lycklig när stygnen tas bort så hon kan få härja igen :)
Men nog måste du väl kunna lägga några kluriga korta spår åt henne nu så hon får aktivera sig nått iaf.

Kram