söndag 18 september 2011

Idag...

Så blir det ytterligare en riktigt lugn och slapp dag, Nelly får ju bara gå riktigt korta rastrundor, trots att hon igår på eftermiddagsundan blev riktigt upprörd av att det var ytterligare ett varv runt huset.
Efter 20 meter skenade hon iväg mot parkeringen för att vi skulle gå upp i skogen sedan blev det att hon fick gå i riktigt kort koppel för att lugna ner sig i 100 meter.
Då vi kom till slänten blev hon skötsam igen, undrar hur många dagar till vi skall ta det så här jätte lungt?


Igår då Henke kom hem blev det middag och litte gott på soffan, hon surar riktigt mycket för hon inte fick smaka något alls så hon knövlade ner sig i hörnet med en stor suck.

Idag eller rättare sagt ikväll skall denna klippas bort, kommer ta väck den innan Henke åker till jobbet misstänker att en behöver hjälpa till lite även om Nelly älskar att pysslas om på div olika sätt.

Trattöron är väl endå rätt gulligt, förstår iof inte varför en tratt ser så gigantisk ut på bild? den är irl inte alls så stor som den ser ut att vara på bilden!

2 kommentarer:

Ann-Margret o Vinja sa...

Kan förstå att Nelly är frustrerad, hon har ju fått tagit det lugnt länge nu :( Inte lätt ta det lugnt när du verkar ha en hund som är som en Duracellkanin ;)

Hur länge ska stygnen sitta då? Antar hon mpste hålla sig lugn tills dom är borta.

Ja hoppas verkligen att det är fint väder tills stygnen är borta på Nelly, inte kul om det kommer massa skit på såret :( Det blir till att sätta täcke med magplatta eller en stor T-shirt på henne om det blir kladdigt ute.

Ha det bra och sköt om dig :)
Kram

Monica o Jacob sa...

Härligt att den gamla Nelly är tillbaka, haha du får några jobbiga dagar nu innan hon får ösa runt igen.
Ja det är nog bäst att vara två när man tar bort tryckförbandet.
Ha en bra dag;-)))