måndag 26 september 2011

Dop och hemresa!

I lördags rullade Henrik och hans pappa till Tibro för att lämna in våran husvagn för vinterförvaringen, såklart var det kö så det blev ett par timmar där borta för dom att stå och fördriva tiden, men nu slipper vi bry oss i vagnen förren till våren iallfall.


Igår var det dags för Henriks lilla systerson Oliver att döpas, Henrik var en av faddrarna och det var helt ärligt lite kul hur dom tänkt vägleda lilla Oliver, ena faddern är polis och den andra väktare/hundförare =)
Dessutom är båda 2 ihärdiga färjestadsupportrar!
Undrar hur barnets fader tänkte där som är ivrig MODO supporter =)
Ja, ja jag började smyga in lite HEJJA AIK till Felicia igår och hon verkade gilla det.

Efter det vackra dopet var det dags för smörgåstårta, mums vad gott det var!

Då det var en liten gosse som döptes gick fickat i blått, och det är föräldrarna själva som bakat fikan.

Så himmla fin fika, en fröjd för ögat att se dessa kakor och kladdmuggins, dessutom var det verkligen en fröjd för smaklökarna.

Från jönköping rullade vi strax före kl 16 och hade en lång och tråkig bilresa framför oss, den andra vägen hemmåt är mycket roligare att åka då man åker via Karslborg, Askersund, örebro osv.
Nu blev det bara motorväg hela tiden, förvisso massor av 120 sträckor men endå...

Det tråkigaste av allt är ju att när man kommer söder ifrån in mot stockholm så blir det ju såklart kö, så en bra bit gick det i 30 km/tim på motorvägen :-(

Sedan då vi passerat sthlm och var på väg ut mot de norra förorterna stannade vi vid ICA MAXI i häggvik och fyllde på skafferi och kylskåpet.
Väl hemma var det stora välkomstkommiten :-(
KATTER på terassen på framsidan, då vi packade ur bilen och vädrade lite fick vi in en katt i hallen, tur att Nelly och Leffe låg kvar i bilen.

Sedan på kvällen tog jag en Dooley's med mjölk så slappade vi ett tag på soffan innan vi rastade hundar och kröp ner i sängen.

Skall spraka igång min gammla dator med hjälp av en kylklamp och se om jag kan redigera ett par fina bilder från igår och sedan blir det Henkes dator för att skapa ett album från dopet, dock blir det bara ett album för familj och släktingar.

2 kommentarer:

Monica sa...

Skönt att vara hemma igen förstår jag, skit att dom inte kan hålla reda på katterna;-(
Gott fikabröd sitter ju aldrig fel.
Ha det bra;-)))

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad massa smaskigt det bjöds på :) Allt ser verkligen jätt mumsigt ut.

Tråkigt att behöva åka 30 km/h på motorvägen :(

Förstår det var skönt att komma hem och slappa lite efter en lång bilresa.

Kram