onsdag 7 september 2011

Dagarna går, och nya rutiner börjar!

Saknaden efter Bonzo och Svinto är fortfarande stor, men man har nu en helt annan acceptans beslutet var ju helt rätt för våra älskade gammla gubbar.
Våra gammla rutiner med 4 hundar börjar lite smått anpassas till nuvarandes flock storlek, känns med handen på hjärtat rätt konstigt. Att servera hundarna mat nu går bara på ett par sekunder förut så tog det rätt lång tid iom med Bonzos mat och sedan att Svinto skulle ha metacam på frukosten.

Att besöka vissa platser gör ondare än att besöka andra, igår var vi vid Botkyrka BHK och där var vi mycket under Bonzo och Svintos uppväxt...

Nelly och Leffe fick lydnad och spår igår, dom har det iof inte gått någon nöd på sedan i fredags då vi både lördagen och söndagen började dagen med en promenad på ett par timmar för att rensa skallen.
Måndagen fick dom lite lydnad och även ett cykelpass.
Bilden ovan är tagen i Ädelfors sommaren 2003, dnna bilden skall vi faktiskt göra tavla av detta är en bild som både jag och Henrik älskar!
snygga Svinto i sina unga år!
Svinto och Henke har pusskalas nere i köket i Hjo <3
Bonzo spejar från en sten i skogen, vad snygg han var!
tryck och drag i gubben var det då han var yngre, bilden är tagen där vi bodde förut i väsby.
Fanns även fart i svinto en gång i tiden =)
jag och min älskade Svinto
Svinto igen...
Bonzo Sitter fint
Hela sina liv hos oss levde dom tajt sida vid sida, dom fick även sluta sina dagar tajt sida vid sida och det var våra underbara gubbar värda!

1 kommentar:

Ann-Margret o Vinja sa...

Fina bilder på Svinto och Bonzo. Förstår det känns mycke tomt utan dom.

Vinja ska föresten till Botkyrka och tävla på söndag. Hoppas att jag hittar dit också :S Har aldrig varit där så jag kan nog hamna var som helst om det vill illa ;)