lördag 15 oktober 2011

Plankstek...

Plankstek var det evigheter sedan man åt, så i torsdags passade vi på att fixa det till middag och shit vad gott det var fast vi glömde handla beasås till den!
men ärligt, men det riktigt krämiga moset och köttet var var riktigt mört så såsen fattades inte alls (Men dock djäkligt klantigt att glömma såsen)

Hundarna var trötta på kvällen, Leffe hade fått hänga med Henke på milenrundan och dessutom hade nelly och Leffe röjt rejält, och vad den lilla busen vräker sig och är dålig på att visa hänsyn!

Igår morse var det dags för återbesök hos sjukgymnasten, låsningen var tillbaka men det var väntat för musklerna har blivit lite väl korta i problemområdet, så nästa vecka måndag och fredag skall ryggen tryckas till igen och muskler sträckas ut!
Nelly klev upp med mig och Henke sov så hon fick en fruktstund och en knäcke macka och kortrastning så fck henke fixa resten då han klev upp.
Nelly kan bli lite kräkig om hon inte får frukost.

Efter besöket hos sjukgymnasten blev det en riktigt härlig promenad i det fina vädret kall och frisk luft och vovvarna fick busa av sig ordentligt!

Efter lunchen och em rundan så hade conteinern ställts upp i bostadsområdet som skall stå hela helgen, och vi hade massor av skräp att kasta då vi röjt igenom förråden och sedan skulle kasta massor av fönster.
Lånade en skottkärra för att slippa bära skiten.

Och då jag skall kasta lite från innerförådet behöll jag skottkärran vill inte att den skall bli stulen så jag rullade den genom hallen ut till terassen, ville se vad Nelly tyckte om det så hon fick åka med i kärran och det var inte så farligt tyckte hon!

Dagen idag är ett oskrivet blad så vi får se vad som händer idag, kallt men torrt ute så jag kanske skall aktivera Nelly med något roligt idag?
Funderar på uppletande och sedan lite springande i sandtaget, men vi får se vad dagen bjuder på då vi kommer ut!

2 kommentarer:

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad mums med plankstek :) Synd du missade beasåsen.

Hoppas att låsningen i ryggen ger sig snart så du slipper ha ont.
Vadöt hon är Nelly när hon sitter i skottkärran :)
Hoppas att ni får en kul dag du och Nelly :)

Jo MH:t gick bra :) Jätte kul att fått se nästan alla Vinjas avkommer göra sitt MH :) En bor lite längre här i från så dom gör väl sitt nånstans i närheten.

Ha en fortsatt skön lördag :)

Kram

Monica sa...

Hihi plankstek har jag inte ätit sedan vi bodde i Solna 1997, ser riktigt smarrigt ut.
Roligare än att ha ont i ryggen kan man ha, hoppas det löser sej snart.
Grovsopor ska dom sluta hämta här det blir för arbetsamt för personalen?? vi får beställa istället. Det blir nog bra när folk ställer grovsopor över hela Österåker för vem beställer en container för flera tusen.Orkar inte engagera mej i skiten längre, ingen lyssnar ju på vad man säger utan kör på i sitt eget race.
Ha en skön lördagkväll;-)))