måndag 3 oktober 2011

Fördjävligt!

Igår efter orgonpromenaden bytte jag inte byxor, utan kastade mig på rygg i sängen direkt, Efter ett par minuter komer Nelly upp för att mysa och så försökte hon tugga sig igenom byxorna för godissmulorna i fickan, vet inte hur många byxfickor och jackfickor hon slaktat genom sina dagar.



Efter en tillsägelse tjurade hon i säkert 20 sekunder innan hon dök ner I fickan och städade den på ev gott!



Igår kom en och de lokala tidningarna och man mötte detta på första sidan och jag blir så förbannad! Om man hittar någon som är så pass berusad att man ringer polisen och den som ringer dessutom är fastighetsskötaren och fortfarande har arbetstid.
Att bara ringa polisen och sedan gå vidare gör mig lite förbannad, ringer man efter hjälp så stannar man hon den nödställde tills hjälpen anländer, den anställde hade 1 timmas arbetstid kvar då han hittade mannen men ringde och gick.
Sedan ringer en boende till polisen i samma ärende och sedan bara går vidare...
Vart fan är männskligheten på väg, hittar man en människa som är i en sådan utsatt sits att man ringer efter hjälp stannar man tills hjälpen anländer, mannen kunde trots fyllan vara sjuk, kunde blivit sämre under väntan osv, osv.
Det är liksom så fel att bara lasta polisen för detta, fasighetsskötaren skulle stannat på platsen och backat upp samtalet om hjälpen anlände... och efter 4 timmar så var valet att ringa polis istället för ambulans rätt? Bara för det är en "kändis" så förutsätter man det värsta???

Nelly fick ett anfall av egoism igår, tuggade på ett ben och såg Leffes otuggade och tog det ch smaskade på det också :-/
Gav så klart Leffe det andra benet så han också fick mumsa i sig ett ben han med.


Våran kvartersbutik har rätt mycket flex, att förlita sig att kunna handla något där går inte. Men man får vara nöjd med det lilla i vårat fall får vi nöja oss med de lite roligare lapparna som poppar upp =)

Leffe vill busa <3

2 kommentarer:

Monica sa...

Hon är ett födgeni den lilla Nelly.
Ja hur det har blivit i Sverige, ingen bryr sej man har nog avlat bort empatin i Svensken;-(
Måste vara hopplöst med en affär med flextider, surt om man blir sugen på något.
Jag älskar gamla svartvita kort, dom har inte åldrats en dag sedan dom togs det kallar jag för kvalité.
Ha en skön kväll;-))))))

Ann-Margret o Vinja sa...

Hmm, så hon är en riltig godisråtta lilla Nelly. Ja då får man verkligen inte glömma nått gott i byxan eller jackfickan för då kan det bli dyrt.
Men hon ser allt för söt ut med hela nosen i fickan :)