måndag 17 oktober 2011

Promenad!

Var helt underbart väder ute igår så jag gick ut en sväng, hade med ryggsäck med vatten, hundgodis, boll och uppletande saker!
Kl 9.55 gick vi ut på promenaden och ihöjd med järnvägen mötte vi en syor svart hund som Nelly lekte hejdlöst med dom sprang och jagade varandra som 2 torra skin över åkrarna (det är vall så bonden blir inte galen) efter en bra stunds busande skilldes vi åt och vi gick vidare!

Nere vid marabous fotbollsplan körde jag igenom lite lydnad det blev:
* Fritt följ
* Kryp
* Framåtsändande
* Inkallningar


Sedan gick vi ett par hundra meter så fick hon köra uppletande på gräsmatta, rutan blev väl 90-10 mete djup och 20 meter bred.
6 föremål första vändan och andra 3 föremål.


Plockade in föremålen fint men det blev lite tomspring på sista föremålet på första omgången!


Vi promenerade vidare efter Väsbyån som faktiskt är riktigt vacker som ni ser på bilden ovan, sedan vek vi av från väsbyån och knatade på mot gammla polisstationen vidare mot veterinärstationen och via dragonvägen och kavalerigatan innan vi gick under vägen vid statoil och gick långa vägen hem, över motorvägen via OKQ8 upp sedan mot bredden!
Då vi passerat Lidl och var i gropen fick Nelly ett uppletande till! Jag gick bara upp ramen och kastade in 5 föremål i rutan och hon jobbade på riktigt bra!

2 timmar och 48 min senare var vi hemma och vi hade avverkat 10,5 km! tanken var inte en så lång promenad utan det bara blev så =)

Höll dock på att skämmas ögonen ur mig då jag kom hem och ville krypa in geno grinden... hade ju totalt glömt bort förreningens städdag :-O
Då henke vaknade så röjde nelly och Leffe 1 timma med dragkamp och brottning efter den lilla rastningsrundan!


HUR tänker dom här????
Tvätta i 30 grader med stryka i 50, det får inte jag ihopp!

Då Henke åkte till jobbet fick Nelly ett riktigt smaskigt ben som hon låg och tuggade på i 3 timmar, så hon snarkade riktigt gott då vi la oss sedan!
Hon snarkade så pass gott att hade det varit Henke hade han fått en armbåge i sidan ;-)



Bilden ovan är så djäkla sann, hur ofta kollar man inte på klockan för att kolla en vända till för man inte kollade tiden??

2 kommentarer:

Ann-Margret o Vinja sa...

Vilken härlig promenad ni fick då. Både en redig sväng och sen en massa kul träning :) Låter verkligen som en toppen dag.
Önskar jag också orkade göra nått kul. Trodde förkylning började bli bättre, och sen blev det värre igen :( :( Bara undrar hur länge man ska behöva dras med denna....

Ha en skön måndag, här är det mulet så det är nara hoppas att det inte blir regn.

Kram

Monica sa...

Vilken härlig gräsmatta den kan man tacka elledningarna för.
Det blir fina bilder när naturen speglar sej i vattnet.
Haha ja det var ett bra tvättråd, och dom ska börja tillverka Volvo, aldrig vi köper en Kinesisk Volvo blir att byta märke.
Ha en skön kväll;-)))