måndag 22 november 2010

Igår var det en fullspäckad dag!

Kändes det som, efter en mysig frukost var det slappande ett tag innan vi var tvugna att åka till XXL i Arninge för att köpa Purina Lax och ris för vi var inte helt hundra på att beställningen Henke gjorde i fredags gick igenom och vi har inte lust att bli stående utan hundmat.
På XXL kostar det fodret 449 kr för en stor säck, samma pris som vi ger för en uppfödarsäck men betydligt mycket billigare än vad det kostar i djuraffärer där ligger priset på 649 - 699 kr!

Då vi kom hem från Arninge blev det en liten tur med hundarna innan vi gick över till mamma och Bosse på middag, vi (eller jag) hade önskemål om korvgryta vilket var himmla gott, vi fick med oss en matlåda tom :-)

Nelly är 3 bent mellan varven, hon har helt enkelt lite ont i sin lilla tass, så idag skall hon få en rimadyl till frukosten och se om humöret hjälps upp lite.

Igårkväll kollade vi på en film, den var faktiskt riktigt riktigt bra då den kom igång, dock tyckte jag att den var mycket förutsägsbar tills den tog en ruggig vändning och saker inte alls var som man trodde :-/
Kan varmt rekomendera filmen A perfect getaway!



Idag kliver Henke och Leffe på en 4a dagars vända innan han blir ledig på fredag igen, så han är ledig under 1:a advent = mysigt!

3 kommentarer:

Ann-Margret o Vinja sa...

Verkligen vad det skiljer i pris på fodret. Är XXL också en hundaffär.
Förstår det måste bli dyrt med hundmat till så många. Bra ni verkar kunna köpa med uppfödar rabatt för det brukar ju kunna göra stor skillnad.

Ha en bra dag och hoppas vovvarna blir friska snart nu :)

Ann-Margret o Vinja sa...

Sv. Nej jag ska inte ha någon valp från D-kullen. Är bara där och hjälper till och gosar lite. Lite extra denna vecka då Ingrid inte är hemma.
För mig blir det valp 2012 när vi ska para Vinja igen :)

Anonym sa...

Trist när hela flocken sjuknar in. Värst är det ju med the old boys, dom månar man ju extra om. Hoppas alla är pigga igen.Mysigt med 1 advent. Ska lägga filmen på minnet, tack.
// Susan