onsdag 10 november 2010

Natten!

Svinto bajade inget igår sedan klockan 15.20 då avföringen var typ chokladpudding alltså ngt bättre i magen än tidigare!
Inatt kl 03.30 tutade han och ville ut och lilla plutten satte sig 3 ggr! Så idag blir det start med en 3 dagars antibiotikakur, och insättning av en canicur vända till!
Det tror veterinären kommer göra susen, Håll tummarna snälla :-(

Henkes förkylning är ngt värre idag än igår :-( Min näsa är ev lite småtäppt kan vara sömnbristen som spökar till det lite med min näsa!

Igårkväll på kvällsrundan var det himmla vackert ute för det blåste så mkt då det snöade så ena sidan av träden var helt vit och alla grenar och buskar, och på det ett riktigt vackert och mjukt ljus... Det var som att promenera i ett vykort <3

Idag blir det ytterligare en lugn dag!

1 kommentar:

Monica sa...

Klart vi håller tummarna, fick du Flagyl till honom dom påstår ju att det är det bästa man kan ge. Ebba fick det efter att ha satt i sej en talgboll och magen blev bra nästan på en gång;-)Hoppas han blir bra fort nu.
Skulle väl inte sagt något i går för i morse bar helt plötsligt inte ett bakben, men nu är det full rulle igen. Det här är inte bra för mina nerver och det är 3veckor till rtg. Skiten ändrar ju skepnad stup i kvarten, tycker det verkar disk lång väg.
Ha en bra dag i snöslasket;-)