onsdag 26 januari 2011

Livet går vidare!

Pappa hanterar det hela på ett bra sätt, såklart att han är mycket ledsen men vem skulle inte varit det efter att ha förlorat sin livskamrat och framtidsdrömmar?
pappa skall byta sin knäled på onsdag som planerat iallfall, skönt att göra ngt radikalt i sorgen endå.

Idag skulle styvmor fyllt 63 år så vi var nere på kollonilotten och fikade, satt inne i den goa stugvärmen och drack kaffe och mumsade vaniljhjärtan och hallongrottor vilket var himmla mysigt.

Fick tummen ur och ringde till husläkaren om min mage och bad om recept på medecinen som mag/tarmspecialisten skrev ut... Och där började det *suckar*

Först skulle receptet kommit in i måndags efter kl 17 så jag var där nere kl 17.50 och nä inget recept, så ner igen igår förmiddag och receptet hade skickats in på morgonen (Jaha, så mycket efter kl 17 kunde dom endå upplyst om *irriterad*)
Då upplyste apoteket mig om att dom inte hade tabletterna hemma utan jag skulle få hämta dom idag!
Så ner till apoteket och hämtar ut medecinen och ser att han skrivit ut FEL medecin!

Visst är det samma verksamma ämne, men dessa är i kapselform och med andra hjälpämnen dom andra jag hade var liksom munsönderfallande tabletter med helt andra hjälpämnen.
Och innan jag fick dessa tabletter av specialisten hade jag provat 4 olika sorter men fått sluta pga biverkningar och jag var himmla nöjd med Zoton så vi får väl hålla tummarna för att kapslarna fungerar lika bra dom och jag slipper biverkningar!

Inga kommentarer: