onsdag 12 januari 2011

Marathon av Solsidan säsong 1!

Var över till pappa och Birgitta häromdagen och lämnade hela säsong 1 av Solsidan och 2 dagar senare hade pappa inte börjat kolla på avsnitten ännu försökte övertala pappa att den serien är liksom HUR kul som helst!
Passade på att gå upp och hälsa på Birgitta småprata lite med henne men mest bara vara nära och visa stöd även tyst, hon har ju åkt på en lunginflamation efter magsjukan är är så matt att det gör ont i hjärtat att se henne nu :´(
Hon får ju antibiotika direkt i blodet och en frisk människa som får lunginflamation får ju kondis som en 100 åring, så det är ju betydligt värre att vara sjuk i lungcancer och få denna inflamationen!

Iallfall i måndags var jag och lämnade tidning till pappa och hämtade 1 liter mjölk, han hade planer på att stanna inne hela dagen och vila sitt knä som han fö skall få utbytt nu den 2 februari :-)

Pappa berättade skrattandes att han sett de första 4 avsnitten av solsidan och att han gillade den serien jättemycket =)
Senare på kvällen pratades vi vid på telefon och jisses vad han skrattade han kunde verkligen inte sluta kolla på Solsidan utan körde en marathon av solsidan 10 avsnitt á 25 min/st...

Så nu längtar han också till söndag då säsong nr 2 drar igång av solsidan!

Imorgon skall Henke och Leffe iväg på jobbläger praktiskt arbete med hunden, massor av olika tjänsterelaterade scenarion som förare och hund skall fixa, så jag misstänker att det är allt från enkla ID-kollar då hunden skall sköta sig till brutala slagsmål???

Spännande att höra sedan vad dom pysslat med dessa dagar uppe i Norberg!

2 kommentarer:

Monica sa...

Tråkigt med lunginflammationen kan inte vara lätt med tanke på cancern.
Solsidan har jag inte sett tyvärr, blir du ensam nu med tre hundar i halkan.
Det blir Arninge den här gången, har ingen lust att åka längre sträckor eftersom man inte vet var när och hur det ska snöa. Har ju egen kopia på MRI:n hemma så han kan ju få den om jag byter ställe och inte ta med sej den som Arninge fått.
Han är så pigg Argos, tittade på honom i dag och tänkte du har tur du som bor här vet ju flera som skulle ha tagit bort honom om inte annat så för försäkringspengarna den går ju ut nu den första maj livförsäkringen.Ibland går han ju som en kråka, gångarten finns nog inte upptagen på schäfer över huvud taget hihi men det är när han är trött som det sker. Även dragningarna åt sidan i bakkroppen är kvar och dyker upp ibland men han är bra mycket stabilare än innan han började medicinera.
Helt återställd tror jag aldrig han blir men blir det inte värre hoppas jag han får ett par år till.
Ha en bra dag;-)

Ann-Margret o Vinja sa...

Sv. Ja Sota är en svart Hoffe.

Det snöar som fan här också :( Så nu drattar man väl på ändan ännu lättare när man inte ser var det är halt :(