måndag 6 december 2010

För/efter bilder!

Hejdå snö och isklumpar under tassarna för Svinto! Skall ta tag i Bonzos tassar senare idag, tar lite på orken att sitta och finlira med saxen i rädsla för att göra illa, dessutom måste pälsen bli riktigt kort för att det skall fungera, nu har iallfall Svinto 1-2mm päls under tassarna och mellan tårna!

Före:


Massor av päls som sticker ut och som det bildas snö och isklumpar i!

Efter:


Rejält kortklippt!

Så nu väntar jag på att Henke skall vakna så att snabeldraken kan rastas i hallen, även fast jag plockade upp det mesta av den trimmade pälsen blev det ju lite kvar på mattan!

4 kommentarer:

Team AROZ sa...

Oj, vilken skillnad ! Kan inte vara lätt att klippa sådär ...DUKTIG du e :)

Har förresten länkat till dig från min blogg :)

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad fin han blev om tassarna då :) Kan förstå det fastnade massor med snö när han hade så mycke hår.

Sv. Jag harprövat en massa inställningar när vi är och simmar. Finns en iställning som heter "plaskande vatten" den brukar kunna funka ibland. Kan ibland ta ett par kort som blir bra och sen helt plötsligt blir dom gröna igen :(

ellenroman sa...

Förstår att du är rädd för att göra honom/henne illa. När vi klippte våra kaniners klor, var vi också försiktiga!
Hur mår du idag ? =)

Monica sa...

Ja det där kommer man ihåg, fick klippa Xanna flera gånger på vintern. Lika rädd var man varje gång att hon skulle rycka till och att man skulle göra henne illa.
Hon var ju kittligt den stackaren, tog man inte bort håret såg hon ut som en geckoödla och stannade och försökte slita bort snöklumparna själv.