tisdag 21 december 2010

Länge sedan senast!

Inte riktigt haft tid, ork eller lust till att blogga! Det är ju så mkt annat som kräver ens energi och ork så här i jultider!

Fönstret ovan befinner sig ca ½ meter ovanför vårat sovrumstak, så det är viss drivbildning på taket, sedan bilden är tagen har det snöat och blåst ännu mera!


I torsdags satte Henke upp granen som blev otroligt fin i silver och blått, förra året var det i guld och rött har en otroligt duktig och pysslig sambo!



I söndags var det 4:e advent och hela den dagen tillbringade vi i soffan och kollade på skidor, var en helt otroligt skön dag!



En julklapp bestående av 1 kg lösviktsgodis, slog in en kartong, hälde i godiset och slog om cellofan och frågade henke om jag skulle ställa den under granen, hade ju missat att hela förberedelsen ivrigt påhejjades av 4 st glupska hundar!
Så det paketet står numera ovanpå ett kökskåp alldeles under taket, där kan inte ens Nelly komma åt det *S*


i skogen är det sjukt mycket snö vilket jag fick erfara då jag gick bakom en gran för att kissa, vissa av mina kropsdelar blev totalt djupfrysta, så jag förstår Leffes bekymmer med ringdans innan han kan sätta sig ner och klubba!
El-ledningen på bilden är minst 5 ggr så grov nu med all snö på och den sviktar oroväckande, man kanske skall ringa komunen och be dom skicka ut folk med käppar för att slå av snö av ledningarna?

3 kommentarer:

Monica sa...

Här var det riktig jul, härliga bilder.Ja nog är det mycket snö alltid, Argos som sitter lite lågt just nu får man stora snurren på innan han kommer till skott.
Ha är ju bara så bra Peter, lugn och saklig. En låg dos kortison = en tablett om dagen + b vitaminer ska provas mot den inflammatoriska svullnaden i ryggraden. Skönt att det finns magnetkameror, ger ju riktiga svar och inte gissningar.Han räknade inte ut honom alls tvärt om.
Återbesök om 4 veckor.
Ha en skön kväll;-)

Monica sa...

Ja 5 mg prednisolon, hade hemma så jag la en i maten slafs sa
det;-)

Ann-Margret o Vinja sa...

Ser häftigt ut det fönstret med en massa snö på.
Ja nu börjar det bli väldigt mycke snö ute och alldeles för kallt :( Över 20 minus grader ute är minst 10 grader för kallt. Inte lätt för vovvarna kunna rasta sig när det kommit så mycke snö.

Kan nog tänka mig att det var bäst ställa upp godiset högt för annars hade du kanske haft 4 magsjuka hundar till jul ;)