torsdag 20 januari 2011

Svårt med rubriken idag!

Kan inte komma på någon rubrik som faktiskt matchar innehållet idagens inlägg, så det blir som det blir!

Hade rätt svårt att somna igår kväll, snurrar runt som en propeller i sängen och tänker alldeles för mycket, pappa valde att sova på sjukhuset inatt i den mycket bekväma besökstolen tycker det var en riktigt bra lösning för hemma sover ju inte pappa nu utan bara oroar sig.
Nu fick han sitta hos sitt lilla hjärta hela natten och sedan hade han faktiskt somnat och sovit ett par timmar vilket kändes skönt och bra för mig här hemma <3

Själv låg jag vaken till strax efter klockan 3 innan jag somnade och sov oroligt och efter att Henke kommit hem och krypit ner i sängen vid 7 tiden sov jag som en stock tills jag vaknade av att hemmatelefonen ringde, fick yberpaniken och svarade klarvaken efter typ 1 signal med hjärtat i halsgropen, har utvecklat lite telefonskräck känns det som :-(
Det okända nummret som ringde visade sig vara min granne, vad hon ville vet jag inte för hon han lägga på kanske var det en fel rigning.

Idag är jag riktigt trött trots en stor balja kaffe, och jag som inte skall dricka mycket kaffe men, men när saker och ting är upp och ner så är dom!

igår var jag uppe på sjukhuset 2 ggr, först på förmiddagen i sällskap av min bror sedan åkte jag och Henrik upp innan han åkte till jobbet!
Idag åker jag och bror upp i eftermiddag för att sitta hos Birgitta och pappa!

1 kommentar:

Monica sa...

Ja telefonskräck är inte roligt men brukar infinna sej när man är i din situation.Inte bra att inte kunna sova och kaffe är ju gott men kanske inte så bra för din mage.
Ha det så bra det går och hoppas du får sova i natt;-)