lördag 25 juni 2011

Sedan 2003 har henke legat på samma schema, vilket innebär att han jobbat julen 5 år på raken, och även nyårsaftonen 5 år på raken.
2010 klev henke av på julaftonens morgon och det var startskottet för 5 st lediga jular =)
Under ett par om jobbjularna har han kört både jul och nyår, men i år 2011 är han ledig både jul och nyår så det kommer bli nice att fira dessa högtider ihopp.

Men sedan vi blev tillsammans -99 har Henke jobbat alla midsommrar :-( och de senaste 7 åren på samma schema, midsommar är ju en rörlig högtid så därför kan det bli så "illa"!
Och inatt kollade Henke hur det ser ut för 2012 och tro det eller ej, han jobbar midsommar då igen, men tack och lov ledig både jul och nyår!


Igår då jag satt på toa kände jag mig rätt uttittad, hittade boven i dramat, det nyinköpta mjuksköljet innhöll visst en ANKA, och det är misstänkt likt ett chokladägg!
Skall ringa konsumentkontakt på måndag och be om en ny flaska för jag har inte riktigt lust att hälla detta i tvättmaskinen!

Fördelen men lugnt midsommarfirande är att man idag är ruggigt fräcsh och på dagens agenda står det faktisk hårda spår med Nelly, hon behöver göra ngt vettigt, hon är piggare än piggast och det märktes tydligt igårkväll med tanke på hennes hyss hon hittade på <3

Inga kommentarer: