fredag 10 juni 2011

Värmen....

Senaste dagarna har det varit en grym värme, hundarna går på halvfart på förmiddagarna, men på eftermiddagarna och kvällarna är det som om dom käkat raketbränsle!
Nelly har dock dagligen fått köra ett par korta pass frittfölje, fjärrdirrigering (stå/sitt/ligg) samt sättande under gång.
Men idag tänkte jag även köra lite vittringsapportering och rutan med henne så hon även kommer ihåg dessa moment så vi kanske kan starta lkl 3 i år.

Leffe är riktigt, riktigt trött så han kommer få ta det extremt lungt med start idag och över hela helgen, bara korta rastrundor och sedan får han bli hur pigg han vill även om han så klättrar på väggarna så behöver han vila ut ordentligt.

Pappa blev utskriven från sjukhuset igår strax efter klockan 17 och tog en taxi hem så jag gick över en sväng (Även mamma och Bosse) satte där och pratade och pappa var på himmla gott humör och hyllade personalen på danderydssjukhus!
Trodde dom skulle ta pappas blindtarm med titthål, men dom körde öppen kirurgi så nu har han en plåsterlapp på magen och är snart rehabiliterad från detta med!

Pappa var lite orolig för potatisen och ville ner till lotten för att vattna, men jag erbjöd mig att gå ner för att vattna landet och i växthuset, pappa mår ju efter ingreppet oförskämt bra han har inte ens tagit en enda värktablett :-)
Och det var inte illa med tanke på att pappa blev så pass dålig i bilen på vägen in så brosan fick ringa 112 som skulle skicka en ambulans för att möta upp dom på vägen :-O

Men, men slutet gott iallfall så nu har vi en fin helg att njuta av.

(Dessutom för att säkerställa gnället i bloggen, så går min dator just nu på riktig konstgjord andning stänger man av datorn så går den knappt inte att starta upp utan det är ett djäkla trixande... Så ev blir det att införskaffa en ny dator idag till mig)

3 kommentarer:

Ann-Margret o Vinja sa...

Det är verkligen inte lätt för vovvarna i denna värmen :( Men att dom blir pigga så snabbt på em, Vinja brukar bli piggare efter vi varit och badat.

Har ju blivit lite svårt med motionen när man jobbar natt då det börjar bli lagom skönt ute så är det dags att gå till jobbet :(

Lycka till med lkl 3 momenten :)

Sv. Jo nog skiljer det en del i storlek på mor och son. Men saken är den att när man sätter dom för fotografering så sträcker Zäpo på sig oftast och Vinja sjunker ihop lite. Så därför ser skillnanden större ut än vad den egentligen är.

Ha en skön fredag du och vovvarna :)

Anonym sa...

Vad skönt att det gick bra med Pappsen, läskigt när det kommer akut :(.Jag skulle sno regnmätaren bums om jag såg den....UR FIN :):).
Trevlig helg Susan

Monica sa...

Härligt att det gick så bra med din far en riktig krutgubbe;)))
Ojoj vad hon ser slut ut Nelly, det behövs ingen slips där inte.
Ha en skön Pingst;-))))