torsdag 23 juni 2011

Smörgåstårta!

Igår var vi bjudna hem till Robert och Malin för lite försenat födelsedagsfirande då malin fyllt år. Då vi kom dit var redan Caroline och Adam där och vi fick mysa med deras otroligt trevliga staffe valp *myyyyys*
otroligt trevligt temprament och riktigt fint uppfostrad är denna lilla råtta!
Kolla vilka söta ögon hon har, en helt underbar blick.

Efter lite bus på innergården så blev den lilla sälen trött, och vi var rätt mätta i magen efter att ha ätit mycket av den goda smörgåstårtan.

Sedan hemma efter att ha mött upp en kille nere vid stationen som skulle köpa min gammla telefon (Blev totalt nerringd igår då jag la ut annonsen på blocket närmare 50 samtal kom dessutom massor av SMS och mail, så då jag skall sälja Henkes gammla lur kommer jag lägga ut den för 1500 kr för 1 000 kr var nog i det billigaste laget)
Okej, väl hemma igen la vi oss på soffan för att kolla på en film... Kom snabbt underfund med att ligger Nelly i soffan behöver hon ingen tratt, man ser nämligen inte TV:n då!

henrik hade sina bekymer han också, Svinto var kelsjuk och extremt hungrig så han gjorde allt för att få smaka eller stjäla av Henkes godsaker <3

2 kommentarer:

Monica sa...

Ja dom är för söta dom små kampisarna, har träffat flera trevliga exemplar;-))))
Haha klart man vill vara med när det är godis på G;-)
Svårt att se TV genom tratt, tog du av den eller flyttade du henne.
GLAD MIDSOMMAR

Jeppsson sa...

Staffevalpar är ju URSÖTA! :-D