onsdag 1 juni 2011

Urnsättning med mera!

Igår morse då jag satt och drack kaffe såg jag pappa gåförbi så vi tog in honom här hemma och bjöd på en mugg kaffe ute på grogghyllan samt en leverpastejmacka, det var rätt mysigt

Nu i helgen skall pappa höja staketet på framsidan genom att bygga en ram där vi skall sätta nät, Nelly har en tendens att flyga över staketet om något går förbi som hon gillar...
Denna terassvärmare skall vi sälja den går på gasol, och är det någon bloggläsare som är intresserad? Prutat och klart vill jag ha 500 kr för den!
Teknisk data om värmaren ser ni här under!

Igår var vi på urnsättning av Birgitta, underbart väder med sol och värme, så det kändes helt rätt att ha urnsättningen nu.
Pappa bar urnan från kyrkan till graven och det kändes rätt mycket i hjärtat att se pappa bära urnan :-( och så kändes det också extremt ledsamt att veta att där i är Birgitta, hon skulle ju fortfarande leva, ingen människa skall å bort innan man är gammal :-(

Vi hade inte tänkt att plantera några Blommor i år, det kostar ju så pass mycket pengar och dom pengarna ville vi hellre lägga på husvagnen och campingavgifter!
Men Brosan tyckte annerlunda och gav oss 16 st blommor att sätta... Vilket var tur för det blev himmla fint!

Nu när bilden är tagen så har vi tagit in stolsdynorna för klockan är faktiskt så pass mycket som 21 :-)

Idag var det revalj kl 5, Henke och Leffe skall tävla km idag, skall bli kul att se hur dom kommer att sköta sig idag då det är massor av moment som skall köras:
* Lydnad
* Patrullstig
* Uppletande
* Skydd (Civilsändande, Bevakning med förflyttning och flykt med skott)

Uppdatering kommer ikväll om hur det gått!

4 kommentarer:

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad fint det blev med blommorna ni fick :)

Sv. Ja försäkringen täckte eftersom det var en skada. Vilket var ju super tur. Men en tandförsäkring kostar visst bara 90kr om året så egentligen har man ju varit dum att man inte fixat det förut. Kanske är dags fixa det i fall det skulle hända nått annat.

Ska bli spännande höra hur det gick för Henke och Leffe på KM sen då.

Jeppsson sa...

Vad är det dom tävlar i? Bevakning? Ingår skydd där?

Manhofs sa...

Vad fint det lät men ledsamt när din Pappa bar sin Birgitta en sista gång :(.
Hoppas det gick bra för H & L. Har blivigt dyrt att campa, 50 % dyrare mot när jag började men inte 50 % bättre.Mysig hörna Ni har och självklart måste man ha lite blomster att pyssla om :)
/ Susan

Monica sa...

Förstår att det kändes i hjärtat att se pappa bära urnan, KRAM

Blommor vill jag nog alltid ha på verandan och trappen, det livar upp;-))))
Är så glad att ingen av mina går över staketet, Argos klarar inte så höga hopp längre men hoppa kan han det såg jag i dag;-)))
Ha en skön dag ;-))))