måndag 4 juli 2011

Borta bra, hemma bäst!

Dagarna i Trosa var riktigt varma och sköna, solen stekte från en klarblå himmel och det var 30 grader varmt!
Enda sättet att överleva var att vara nere vid havet, hundarna tillbringade 95% av dagarna i plurret och har simmat hela dagarna och idag är det 4 trötta schäfrar som pustar ut hemma!


Leffe i sin älskade korg sover i väntan på frukost!

Svinto har lagt beslag på Nellys tempurdyna och sover himmla gott, han och bonzo har verkligen livat upp denna helgen, sprungit hur mycket som helst och simmat och lekt i vattenbrynet!

Nelly är den i flocken som bott konstant i vattnet och mestadels utan bottenkänning har hon simmat från morgon till kväll, både jag och Henrik var rätt imponerad av hennes uttålighet i simmadet och kom fram till att hon inte bara är korkad utan hon även är full av kork och då flyter lätt ;-)
Hungrig blev hon dock av simmandet och äter nu kopiösa mängder mat och på natten sover hon som en klubbad säl.

Bonzo är även han trött och hungrig!

Misstänker att nelly och även de andra hundarna kommer bygga up en grym fysisk styrka av att simma så här mycket, Särskillt om dom får bra med käk på detta så dom inte bryts ner utan byggs upp.

Jag blev dessvärre lite lätt polkagrisfärgad. dvs röd och vit... Men förhoppningsvis lägger sig det röda och blir brunt och jag slipper fjälla som en tok!

1 kommentar:

Ann-Margret o Vinja sa...

Att hon orkar simma så mycke. Som du säger så kommer dom säkert bygga en massa muskler och få en ännu grymmare kondis.