tisdag 19 juli 2011

Bloggfritt!


Natten till igår var det rätt kvalmigt så Bonzo valde att lägga sig ute på terassen och sova istället för att ligga på dörrmattan, gör iof inget sover numera med terassdörren öppen nattetid för det är så pass varmt.

Igår blev Henrik ledig efter 5 nätters jobb och det var himmla mysigt iom att vi hade våran 11 åriga förlovningsdag igår!
Så vi började med att rasta hundarna innan Nelly och Leffe fick lite motion, 7,6 km cykling på 36 minuter sedan fick gammlingarna åka med i bilen då vi handlade.

Började nere på ena husvagnsfirman och kika på nya husvagnspeglar gillar inget av dom som vi fick med vagnen, Caravanhallen hade inget av intresse så vi åkte ner till POLAR istället och hittade bra speglar, ett avlastningsbord samt "pluppar" som skall sitta på gardinstången i förtältet, en sådan plupp försvann i Avesta så det var lite svårt att få stången att sitta på plats.

Efter husvagnsfirman blev det en tur ner till Centrum och apoteket innan vi åkte ner till Kina resturangen i Infra för att köpa hem middag.
Efter maten däckade vi på soffan och kollade på Irene huss.

Var på Löwet igår med mitt finger, och doktorn ordinerade sprit! Tyvärr inte till att dricka utan spritomslag till fingret *S*
Så bandaget blev stort och otympligt, men vad gör det, huvudsaken är att fingret bli bra snabbt nu!

Inga kommentarer: