lördag 23 juli 2011

Vansinnesdådet....

Igår satt jag nere på kollonilotterna med pappa ihopp med hans vänner Mille och Berit, vi hade det mysigt och trevligt.
Men undertiden vi satt där och njöt av värmen och solen samt tryggheten hände ngt... Något fruktansvärt och ofattbart! inte långt från stockholm, Sverige hände det ofatbara en rejäl bomb och en dödskjutning som hitills krävt 84 liv!
Snabbt talades det om terrordåd vilket är förståerligt men det var en 32 årig norrman, man kanske inte skall vara så snabb på att dömma?

Idag är hela norden norrmän, alla tankar riktas mot norge, de skadade och de dödas anhöriga och vänner!



Leffe är lite väl välmående ;-) Och vi håller lite extra koll på hans vikt nu. även om bara vikten ger en pytteliten vägledning så får man ut betydligt mycket mera av att känna och kolla på hunden!
Vi ser eller snarare framförallt känner att leffe är lite i väl gott hull nu, även vågen påvisar det faktumet!

Nelly fick en cykeltur igår kväll i det kvalmiga vädret 8,1 km fick vi ihop på 38,27 minuter vilket gav en snittfart av 4,45 min/km!
Farten drogs upp rejält sträckan vi cyklade genom skogen (minnesbild att hem till pappa) sedan hela sträckan vid väsbyån så galoperade hon framför cykeln som bilden även visar!
Blev en vätskepaus vid marabos kollonilotter innan vi cyklade de sista 4 km hemmåt, som gick i makligare tempo!

Idag var det helt otroligt, jag sov enda till kl 9 :-O Vilket typ aldrig händer att jag sover så länge, har typ ångest nu att jag sovit bort hela dagen, men skall nog kunna uträtta det som skall fixas idag utan problem endå!

1 kommentar:

Ann-Margret o Vinja sa...

Är verkligen hemskt det som hänt i Norge :(

Vad söt han ser ut Leffe när han sitter i famnen :) Redig sväng för Nelly idag också.
Brukar cykla med Vinja också men i år har det inte blivit av. Och nu när det är så varmt ute känns det inte rätt att börja när hon inte har nån cykelkondis.

Hoppas att du haft en bra lördag :)