söndag 5 december 2010

Varmt idag!

Idag visar termometern på endast -2 vilket får det att kännas som rena rama högsommarvärmen ute! Skönt att slippa klä på sig ofantligt många lager utan det räcker med lagomt mycket kläder!
Idag borde man försöka bege sig upp till garaget och köra ett pass lydnad med Nelly med tanke på temperaturen, man är ju bara skyddad från viss vind och har ett bra underlag att använda men annars inget skydd från kylan!
För jag måste komma tillrätta med hennes fria följe nu under vintern och enda sättet att få henne att sluta ploga igen är att traggla och nöta in rätt.


När jag vaknade i morse var jag rätt täppt i näsan och varm, men det verkar inte varit ngn förkylning utan att jag var kokhet var för att Leffe låg helt i min sänghalva och trynade så gott, och nästäppan kom nog av att jag blev så pass varm!

7 kommentarer:

Monica sa...

Ja en riktig värmebölja, slipper vi bara snön så blir det bra.
Lycka till med träningen, det gäller att hitta rätt infallsvinkel.
Lite mosig i skallen tycker jag nog han är, men konstigt nog mindre vinglig. Det får vara vad det vill förutom tumörer, det mesta går att leva med med som du sa bibehållen livskvalitet.
Ha en skön andra advent;-)

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Värmebölja är ordet!

Dock har vi fått ännu mer snö här hemma, så det är väl dags att börja skotta igen :S

Ha en fin dag!

HANNA sa...

Fin blogg! Vill du att din blogg ska få en chans att synas med? Då är det perfekt att kika in på min blogg (http://hannalovisasol.blogg.se) och anmäla sig till dagens blogg som går varje dag! Så kika in vettja ;)
p.s Förlåt om du inte gillar sånna här kommentarer :)

Anna sa...

Hon fick interceptor i två omgångar och sen en annan starkare medicin förra sommaren. Men i och med att hon gick på medicin hela tiden under flera månader så kändes det inte så bra att fortsätta i och med att det blev en massa gift för min lilla skrutt och det sa veterinären också. För tydligen så har i princip alla hundar det men att man inte märker det på alla. Och det är ju absolut inte så farligt nu. Det är ytterst sällan som de är aktiva känns det som och när de väl är det så sitter det inte alls i länge utan som en eller två inåtvända nysningar. Folk som inte vet vad det är brukar tro att det är som hon skäller när det börjar. Så därför känns det inte lönt att ge henne medicin nu. Men blir det värre igen är det självklart hon ska få en ny dos...

Ann-Margret o Vinja sa...

Skönt att det inte är så kallt ute :) Men bara det inte börjar att töa :(

Vad bra att ha ett garage at träna i :) Synd bara det är kallt där inne :(

Vi har varit på Strömsholm och simmat på fm, det tycker Vinja är super kul :)

Ha en fortsatt bra lördag.

HANNA sa...

sv: mums! Det finns ett inlägg om det lite längre ner på bloggen, där kan du läsa :)

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Sv: Det är helt ok att du länkar - och jag gör detsamma :)

Nja, någon plog har jag tyvärr inte, utan måste ännu förlita mig på att markägaren sköter skogsvägarna här hemma! :P