tisdag 15 februari 2011

Alla hjärtans dag!

I söndags åt vi riktigt smarrig middag, så himmla enkelt och gott att göra och det känns som om man äter ute, plankstek är toppen om man vill ha lite vardagslyx, fick ju plankor i julklapp och dom används flitigt och att göra mos tar ju ingen tid så länge man kör med elvisp och mjölig potatis!


Igår morse fick jag ett paket av Henrik, ett riktigt fint silverhalsband med matchande örhängen måste säga att Henke har väldigt god smak då det gäller smycken, blev himmla glad för det var så himmla fint!

igår åkte jag med pappa till centrum, vi kom ner dit 8.20 och besöket till sjukgymnasten var planerat till kl 09.00 så vi smet upp till Wayne's Coffee där pappa bjöd på fika vilket var himmla mysigt!
Sedan hjälpte jag pappa med frågeformuläret hos sjukgymnasten och lämnade honom där innan vi krockade inne på centrum igen strax innan 9.30 vi skrotade runt lite på bla apoteket!

Blev en fika till vid fiket mellan coop och kicks och då bjöd jag pappa, kom en bekant till pappa och satt en stund med oss och pratade om Birgitta och kolonilotten, pappa verkade uppskatta det mycket!
Klockan 11,10 kom Henke och plockade upp oss från centrum!

Besöket hos sjukgymnasten gick över förväntan, planerad rörlighet i leden skulle vara 105 grader 3 månader efter operationen, pappa opererades för snart 2 veckor sedan och är redan uppe på en rörlighet av 115 grader vilket var himmla härligt!

1 kommentar:

Monica sa...

Härligt med god mat och lite snyggt blingbling, man kanske skulle investera i varsin planka.
Kul att det går så bra för din far efter operationen, det är ju ganska stora ingrepp dom gör.