söndag 27 februari 2011

En snabb genomgång!

Av den externa hårdisken blev det igårkväll efter jag tillbringat en stund hos grannen med god fika och mys och sedan en promenad med vovvarna, eller Marica gick med Bonzo för dom har bara katter och har en kull nu som var ett dygn igår (Söta små råttor ;-)


3 st små kattungar ligger hos sin mamma!

Vid genomgången hittade jag mängder av mysiga och roliga bilder, så jag fixade till 2 st bilder att bjuda på (De som finns på FB har redan sett dessa bilder)


Man säger ju att en trött schäfer är en lycklig schäfer, så Svinto måste verkligen vara överlycklig!
Bilden är tagen 2008 då vi hyrde en stuga utanför Arvika och det var nära till vatten bara 30 meter från stugdörren ner till Glassfjorden.
Stugan hyrde vi i 2 veckor och det var värmebölja då vi hyrde stugan så Bonzo, Svinto och Nelly badade från morgon till kväll och bilden är tagen sista kvällen i stugan och då kan jag lova att hundarna var rätt möra <3 (Eller inte Nelly hon var bara extremt välfysad för hon simmade jättemycket bakom roddbåt i denna stugan också)


Sommaren 2009, Leffe är ca 10 månader gammal på bilden och har roat sig kungligt med våran vattenkanna så pass händig har han varit att han förvandlat kannan till en vattenspridare!
Eller har han kompenserat oss för att tuggat sönder strilen och ville göra rätt för sig att se till att hela kanan strilar istället ;-)

Idag är det ytterligare en varm dag, det ligger runt 0:an vilket känns helt underbart men Nelly hostar fortfarande lite 9 dagen nu, men hon hostade absolut inget inatt och hostade bara till en gång då Henke kom hem i morse då hon stormskällde.
Vidare hostade hon en gång då hon ville ut ur sovrummet, tidigare dagar har hon hostat en del då hon hostat så nu får ni hålla tummarna att det vänt!
De av hankön är hostfria fortfarande :-)

1 kommentar:

Ann-Margret o Vinja sa...

Sv. Ja nog är simning kanon för vovvarna :) Men tyvärr både dyrt och alla har ju inte så nära till en bassäng som vi. Det tar väl ca 15 min för oss att åka till Strömsholm :) Skulle nog inte heller åkt om det inte varit så nära.

Det finns väl ett hundsim i Södertälje också, men det tar väl nästan en timme dit så jag är verkligen glad att vi har ett så nära :)

Vilka härliga sommarbilder på hundarna :) Håller med dig till 110 % att nog vill man ha vår och barmark nu.

Hoppas du och alla vovvarna får en bra söndag. Håller tummarna att Nelly blir frisk snabbt :)