onsdag 2 februari 2011

För 1 år och 4 månader sedan!

Gjorde Leffe sitt MH, och vi fick himmla mycket lovord av alla figuranter, TL och dommaren och igår fick vi en komentar i gästboken till hemsidan som fick ens hjärta att svälla över av stolthet, dessa rader fick vi:
"Jag var B-figge på Leffes MH. Glömmer aldrig den hunden! WOW vilken jycke! Hoppas allt går bra och att han fortsätter vara samma hund! "

Snacka om att man blir varm i hjärtat att någon kommer ihåg ens hund efter så här lång tid, skall maila skribenten i em och berätta hur det gått med den lilla stjärnan sedan senast!

Bilden nedan är tagen med mobiltelefonen då jag åkte pulka bakom Nelly och Leffe, häxan ligger mkt längre ut åt sidan och drar framåt så hon kom inte med på bilden!


Idag blir det en relativt lugn dag, skall ner till dressman och köpa en vit slips till pappa som han skall ha på begravningen, skall anmäla oss till begravningen samt kolla upp lite ang cancerfonden!
Klockan 7 i morse infann sig pappa på löwet i morse för under dagen skall han få en helprotes i sitt högerknä, han har sedan 6 år tillbaka en halvprotes i sitt vänsterknä så nu hoppas jag att käre far skall få smärtfia knän för gud vad han förtjänar det!

2 kommentarer:

Ann-Margret o Vinja sa...

Måste verkligen vara kul när någon kommer ihåg ens hund efter så lång tid :) Då har dom verkligen gjort nått speciellt :)

Ha en bra dag :)

Monica sa...

Ja visst är det kul när man får beröm och att folk kommer ihåg vovven.
Hoppas det gick bra på knäoperationen i går.
Gå försiktigt akuten har nog kö ut på gatan idag, inga träskor eller hur;-);-)