måndag 21 februari 2011

Så fint det blev!

Med de nya IKEA möblerna, gått från björkfärgat till vitt i sovrummet! De 2 st nya "Malm" byråerna med glasskiva på sväljer hur mycket saker som helst mot den gammla skänken!
Samma sak med de nya sängborden. Hela sovrummet känns nytt och fint, nu fattas det bara att Henke lägger in nytt golv och att vi bättrar på väggarna där inne.... Och just det... en ny garderob skall till också!

Men om den skall jag maila BRF och höra om den kan gå på repfonden, för när den väl är på plats är den så himmla stor att man inte kommer få ut den ur sovrummet utan att montera ner den ;-)

Nelly hostar fortfarande, men det går i skov alltså ingen konstant hosta! Hon får ett rejälare hostanfall som håller i sig ett litet tag och sedan kan hon vara hostfri i 2-3 timmar för att hosta rejält igen!

Men det gör ju lite ont i mattehjärtat varje gång hon hostar!

3 kommentarer:

Dannielle sa...

Tack!

Vad skönt att dem inte haft problem sen operationen! Fick ena gubben också sy igen ena fickan då?

Vi fick höra att svalget på Rex såg väldigt fult ut så börjar han bli märklig igen måste vi in och då blir det en kur antibiotika och kortison.

Men än så länge så verkar allt gå åt rätt håll.

Anonym sa...

Har läst ikapp lite nu. Vad fint halsband din kära sambo köpte på Valentine :). Såg att du älskar orkider, jag köpte med mig en karton med 25 st nykliptta som brukar blomma till i Maj.Hoppas Nelly kryar på sig.
// Susan

Ann-Margret o Vinja sa...

Kan förstå det är jobbigt när tjejen inte mår bra :( Hoppas hon blir bra snart :)

Ja det verkar jätte kul med sök :) Får se om man kan hitta några som man kan få vara med. Tyvärr så är det inte alltid så lätt då alla oftast håller hårt i "sin lilla grupp" Men hoppas kan man ju alltid :)