lördag 26 februari 2011

+1 men blåser!

Har inte varit ute ännu, Henke rastar ju hundarna då han kommer hem från nattjobbet, Nelly hostar fortfarande 8 dagen idag dock har hon ingen feber och hon är mera vild än tam så det är koppelrastningar som gäller med den lilla token!
Då det är varmare ute nu så slipper Nelly knata runt i sitt täcke som faktiskt är en storlek större än Leffes, gillar hurta täckerna bra passform har dom smidiga att knata runt i!

Vi köpte nya sängbord och hurts på IKEA i veckan, kändes lite vemodigt att kasta ut de gammla, iallfall mitt för Svinto tuggade lite på mitt sängbord som bebis, ni ser hålen efter valptänderna på bilden, undertill ser det eter värre ut och delar är borta!


Igår var Leffe riktigt trött och mysig efter jobbnatten och burrade eller snarare vräkte ner sig i sängen i närheten av Nelly dom är bra söta dom små liven ibland!

Även idag blir det en liten skogspromenad för Nelly i pensionärsfarten och mycket luktande så hon kanske blir lite mera nöjd med tillvaron!

2 kommentarer:

Ann-Margret o Vinja sa...

Härligt med lite varmare ute :) Men det är inte kul när det blåser ute för det blir ju svinkallt ute då :)

Kan förstå Nelly börjar tycke det bli jobbigt att inte göra nått, men vad gör man. Hoppas iaf att att dom andra vovvarna klarar sig i från det.

Nu ska vi snart åka och simma med Vinja o Rex, det är alltid uppskattat :)

Hoppas ni får en bra lördag :)

Anonym sa...

Jätte skönt att slippa -20.Jag har med tecken på mina G hundar men P svettas i sin tjocka päls så hon slipper.Gulligt med små valpgaddar i byrån, kan du verkligen slänga den ;)?
Så klart ni är välkomna in. Vore jätte roligt att ses :).
Trevlig helg / Susan