fredag 28 maj 2010

Hipp, hipp hurra!

Idag blir gammelhunden Bonzo 11 år, jisses vad tiden går fort tycker det känns som igår då han drog på rådjur i bandhagen och vi plus en kompis var ute och letade efter Bonzo i 2,5 timmar!
Men Bonzo hade jagat en bit bara sedan rundat ett villaområde och dragit bakvägen till Shellmacken som Henke besökt kl 22 på kvällen och där inne satt han och käka korv tills vi fick tag i honom!



Henke och Leffe har varit på läger i Fliken och jobbat på stenhårt i ett par dagar massor av lydnad och skydd mellan klockan 8-17 sedan efter middagen har dom kört objektsträningar, så igårkväll då dom kom hem var Leffe lite trött men endå så firades det i förskott för Bonzo med bentuggande hela kvällen.

Henke åkte via avesta och Haglöfs outletbutik och shopade ett par Haglöfs solid HI till mig, inte bara riktigt bra kvalite dom var sjukt snygga och grymt sköna också, dessutom skall man lägga in innersulorna i ugnen i 2 min och sedan i med dom i kängorna och i med fötterna så dom blir anpassade för mina fötter!



Önskar alla läsare en trevlig helg!

Inga kommentarer: